vrijdag 24 maart 2017

Teams aan zet, het creëren van professionele ruimte

Debbie Evegaars
Carl Govers
Je luistert naar Debbie Evegaars
InstellingROC Tilburg
FunctieLean Coordinator
OmschrijvingDuo presentatie door Carl Govers & Debbie Evegaars

De ambitie van ROC Tilburg is het beste onderwijs van Nederland verzorgen. Waarom? Omdat onze studenten dat verdienen. Dat kunnen we alleen realiseren door onze medewerkers voldoende professionele ruimte te geven. Wij hebben onze organisatie bekeken als ware het een bedrijf.
We hebben de lean-filosofie omarmd als antwoord op de uitdagingen waarvoor wij als onderwijs organisatie ons de komende jaren gesteld zien zoals het aanpakken van verspillingen, meer pro-activiteit maar vooral mogelijk maken dat docenten enthousiast, gemotiveerd en deskundig dagelijks met plezier hun vak uitoefenen en veelvuldig samenwerken met collega’s .Teams zijn bij ons de sterspelers waar het om draait. Dat vraagt van iedereen binnen de organisatie een andere rol en ander gedrag.

In onze workshop wordt u uitgedaagd om vanuit verschillende perspectieven de mogelijkheden binnen uw eigen school te ontdekken. Carl Govers en Debbie Evegaars zien u graag op donderdag 6 april om 11.15 uur in de Sagezaal van het Efteling Hotel.

Podcast

PresentatieDonderdag 6 april
Tijd11:15 - 12:15 uur
ZaalSagezaal Efteling hotel
Programma matrixlink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten